Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente zoekt in Zweden naar opvolger Douglas


1 december 2012 - FC Twente is al op zoek naar een vervanger van Douglas. De Braziliaanse verdediger met Nederlands paspoort zal in januari of anders aan het einde van het seizoen uit Enschede vertrekken vanwege een aflopende verbintenis. Zijn opvolger komt mogelijk uit Zweden.

Pontus Jansson is volgens het Algemeen Dagblad in beeld bij de Tukkers. De 21-jarige rechtspoot speelt in eigen land voor Malmo FF. Daar staat de teller inmiddels op 80 duels waarin hij 5 keer scoorde. De zaakwaarnemer van Jansson wil de interesse van FC Twente in zijn 1.90 meter lange cliënt niet bevestigen.

De verdediger was zelf een stuk duidelijker: "Voor Zweedse voetballers is de Nederlandse competitie een prima podium om zich verder te ontwikkelen." Overigens is er ook belangstelling uit Rusland. FC Krylya Sovetov Samara ziet de komst van de tweevoudig international wel zitten, Jansson voelt echter niets voor een overgang naar Rusland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!