Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV is op zoek naar defensieve versterking


3 december 2012 - PSV verspeelde de afgelopen twee weken een riante koppositie door nederlagen tegen Vitesse en Ajax. PSV weet duidelijk wat het in de winterstop moet doen: defensieve versterking aantrekken.

Evenals vorig seizoen is PSV in uitduels niet sterk. Drie van de zeven uitwedstrijden werden dit seizoen al weer verloren. Daarnaast krijgt PSV gemiddeld meer dan een doelpunt per wedstrijd tegen. Defensieve versterking is noodzakelijk om na de winterstop niet af te haken in de titelstrijd.

PSV ging het seizoen met grote ambities in. De terugkeer van Mark van Bommel en het aantrekken van Luciano Narsingh zou de selectie een boost geven. Toch staan het elftal van Dick Advocaat na 15 duels op een derde plaats. Vitesse en FC Twente hebben een punt meer dan de Eindhovenaren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!