Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hutchinson verlengt contract bij PSV niet


3 december 2012 - Atiba Hutchinson is bezig aan zijn laatste seizoen bij PSV. De Canadees international heeft besloten zijn aflopende verbintenis in Eindhoven niet te verlengen. Derhalve loopt Hutchinson transfervrij de deur uit.

'Ik word dertig in februari en wil nog één keer een avontuur aangaan. Ik ben transfervrij, dus dit is het moment', zo verklaart Hutchinson in gesprek met Voetbal International. In 2010 maakte Hutchinson ook al gebruik van zijn transfervrije status toen hij FC Kopenhagen verruilde voor Feyenoord.

Hutchinson, die zowel op het middenveld als ook rechtsback kan spelen, heeft een sterke voorkeur voor Engeland. Hutchinson: 'Als er iets moois uit dat land voorbij komt zal ik niet twee keer nadenken. Mijn zaakwaarnemer praat binnenkort met PSV over het voorstel dat ze me hebben gedaan. We nemen dat serieus en het blijft een optie. Mijn voorkeur gaat echter uit naar een vertrek.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!