Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil Armenteros voor Pelle


3 december 2012 - Een aantal clubs dat interesse heeft in Samuel Armenteros groeit met de week. Nu heeft ook Feyenoord belangstelling die in de Zweedse jeugdinternational de belangrijkste kandidaat zien om Graziano Pelle komende zomer te vervangen.

Graziano Pelle is bezig aan een uitstekend seizoen bij Feyenoord. In de Eredivisie scoorde de Italiaanse aanvaller al tien keer. Pelle heeft na dit seizoen nog een driejarig contract bij Parma. Financieel is het voor Feyenoord niet op te brengen om Pelle te behouden.
Parma zal vasthouden aan een flinke transfersom.

Samuel Armenteros is juist bijzonder interessant voor Feyenoord. De aanvaller heeft een aflopende verbintenis bij Heracles Almelo en kan komende zomer dan ook transfervrij de overstap maken naar De Kuip. Eerder werd de speler al in verband gebracht met AZ en Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!