Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gouweleeuw wil weg bij SC Heerenveen


3 december 2012 - Jeffrey Gouweleeuw heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij SC Heerenveen. Ondanks een contract tot de zomer van 2014 wil de speler zo snel mogelijk vertrekken. Een aanbod om zijn contract te verlengen heeft de jeugdinternational dan ook geweigerd.

"Vorig seizoen zijn we tevergeefs met hem in gesprek geweest, en onlangs hebben we Jeffrey opnieuw een aanbieding gedaan", vertelt technisch directeur Johan Hansma in gesprek met Voetbal International. "Jeffrey heeft te kennen gegeven dat hij hier niet open voor staat."

"Het liefst willen we spelers niet transfervrij laten vertrekken, maar we hanteren natuurlijk wel een bepaalde prijs", zo vervolgde Hansma. Gouweleeuw is bezig aan zijn derde seizoen in Friesland, hij is daarin niet altijd zeker van een basisplaats.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!