Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht wil opnieuw fors besparen


3 december 2012 - FC Utrecht wil opnieuw fors bezuinigen. Een groot aantal spelers kan dan ook uit de Domstad vertrekken. FC Utrecht wil voortaan een salarisplafond hanteren van maximaal 250.000 euro. Een aantal spelers heeft nu nog een jaarsalaris van 400.000 a 500.000 euro.

FC Utrecht wil sowieso afscheid nemen van Nana Asare en Jacob Mulenga. Beide zijn grootverdiener mede doordat ze van buiten de Europese Unie komen moeten ze een fors salaris ontvangen. FC Utrecht zal dan ook meewerken aan een winters vertrek van het Afrikaanse duo. Probleem is wel dat het tweetal nog tot de zomer van 2014 in Utrecht vastligt.

Jan Wuytens heeft een aflopende verbintenis en FC Utrecht gunt hem een nieuwe uitdaging. Ook de toekomst van Edouard Duplan en Cedric van der Gun is behoorlijk onduidelijk. Zowel Duplan als Van der Gun hebben een aflopende verbintenis. Door de nieuwe bezuinigingsronde kan mogelijk maar een van deze twee blijven tegen een sterk verlaagd contract.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!