Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Vitesse aast op Samuel Armenteros


4 december 2012 - Mogelijk komt het in de winterstop al tot een transfer van Samuel Armenteros. Vitesse ziet in de aanvaller de perfecte (tijdelijke) vervanger van Wilfried Bony die naar de Africa Cup moet.

Duidelijk is in ieder geval dat Armenteros sowieso bezig is aan zijn laatste seizoen bij Heracles Almelo. De jeugdinternational van Zweden heeft een aflopende verbintenis in Almelo en staat in de belangstelling van Feyenoord, Vitesse, FC Twente en Ajax.

"De kans is groot dat ik volgend seizoen hoe dan ook ergens anders speel", zegt de Zweed in gesprek met het het Algemeen Dagblad. Heracles Almelo zou mee willen werken aan een transfer in de winterstop. Daarmee verdient het nog een kleine transfersom.

"Heracles zal in de winterstop misschien nog iets willen verdienen", vervolgt Armenteros. "Ik ben realistisch, FC Barcelona staat straks niet op de stoep. Eigenlijk wil ik een tussenstop maken bij een topclub in Nederland. Worden clubs als Vitesse, FC Twente en Feyenoord aan mij gelinkt? Daar wil ik liever niets over zeggen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!