Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sneijder staat 'sterk' in zijn zaak tegen Inter


5 december 2012 - Wesley Sneijder staat zeer sterk in zijn zaak richting Inter. Volgens de bekende 'voetbal'-advocaat Jan Kabalt kan de houding van de Italiaanse topclub er zelfs tot leiden dat Sneijder deze winter transfervrij uit Milaan vertrekt.

Sneijder tekende na de Champions League winst in 2010 een sterk verbeterd vijfjarig contract bij Inter. Met het contract tot de zomer van 2015 zit Inter nu in haar maag. Sneijder is een grootverdiener en Inter wil dan ook gaan snijden in de kosten. Sneijder heeft het aanbod gekregen zijn contract met een jaar te verlengen maar ondanks een langere contracttermijn precies hetzelfde te verdienen als nu tot 2015. Sneijder weigert dat en wordt daarom buiten de selectie gehouden.

Jan Kabalt: "Wesley heeft goede mogelijkheden om zijn contract bij Inter eenzijdig op te zeggen. Als er in de wintertransferperiode geen bevredigende oplossing komt, is het per direct beëindigen van zijn tot 2015 lopende verbintenis zeer het overwegen waard. Wat betreft het beëindigen en het aangaan van spelerscontracten zijn op internationaal niveau de FIFA-regulations on the Status and Transfer of Players (RSTP) belangrijk. Hieruit blijkt in beginsel dat contracten tussen speler en club gerespecteerd moeten worden, Contract is contract, afspraak is afspraak."

Kabalt vervolgt: "Dit betekent dat het contract alleen kan worden beëindigd indien de duur van het contract is verlopen of wanneer beide partijen besluiten het contract 'met wederzijds goedvinden' te willen beëindigen. Toch zijn er uitzonderingen met betrekking tot het respecteren van een verbintenis."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!