Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'FC Twente zonder Michailov tegen PSV'


5 december 2012 - Sander Boschker lijkt te keepen in de topper van aanstaande zondag tussen PSV en FC Twente. Het duel komt nog te vroeg voor Nicolai Michailov. De Bulgaarse doelman werkt keihard aan zijn herstel vanwege een knieblessure maar het duel in Eindhoven komt vermoedelijk te vroeg.

"Voor mij is het nu vooral belangrijk om hard te trainen. Mijn knie voelt nog instabiel aan en bij sommige bewegingen voel ik ook nog pijn. Door training moeten eerst mijn bovenbeenspieren sterker worden", aldus Michailov in gesprek met De Telegraaf.

Michailov vervolgt: "Tegen Helsingborg speel ik sowieso nog niet en of PSV haalbaar is, moet nog blijken. Het belangrijkste is nu dat ik helemaal fit word." Een Bulgaarse arts hield hem eerder voor dat hij geopereerd zou moeten worden. "Er werd gedacht dat mijn meniscus en knieband beschadigd waren, maar de meniscus is niet stuk en mijn knieband was alleen opgerekt. Gelukkig viel het mee."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!