Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV zonder Van Bommel en Mertens tegen Napoli


5 december 2012 - PSV is al uitgeschakeld voor de Europa League. De uitwedstrijd tegen Napoli is enkel en alleen voor de eer. Dick Advocaat heeft de focus volledig verlegd naar de Eredivisie en KNVB Beker. Mark van Bommel en Dries Mertens worden dan ook in Eindhoven achtergelaten.

Volgens De Telegraaf worden Van Bommel en Mertens thuisgelaten. Beide spelers waren afgelopen weekend in de Amsterdam ArenA tegen Ajax (3-1 verlies) nog basiskrachten maar kampten in de aanloop naar de topper al met enkele klachten. Uit voorzorg worden beide spelers nu niet meegenomen naar Italie. Datzelfde geldt voor Jetro Willems die afgelopen weekend een blessure opliep.

Mogelijk komt het in Napels nog tot een debuut. Advocaat heeft namelijk de achttienjarige rechtsback Joshua Brenet opgenomen in zijn selectie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!