Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman: 'Genoeg spelers waar nog rek in zit'


6 december 2012 - Ronald Koeman verlengde zijn contract bij Feyenoord gisteren tot de zomer van 2014. Zijn huidige verbintenis werd met enkele tonnen opgewaardeerd maar nog altijd binnen de huidige richtlijnen van Feyenoord. Financieel is er nog altijd weinig mogelijk.

Koeman won al prijzen bij onder andere PSV en Ajax. Bij Feyenoord zat dat er tot dusver nog niet in. De sensatoinele, individuele ontwikkeling van spelers maakt erg veel goed. Dat zie je ook bij Arsene Wenger bij Arsenal. Koeman in De Telegraaf: "Ik kan me daar wel iets bij voorstellen. Je hebt te maken met clubs om je heen die meer kunnen en wíllen betalen. Als hier een speler moet kiezen tussen Feyenoord, Ajax of PSV, zijn in Amsterdam en Eindhoven de mogelijkheden op dit moment nog groter."

Koeman vervolgde tegenover De Telegraaf: "Maar dat wij met minder mogelijkheden toch een uitstekend elftal hebben, geeft echt veel voldoening. Als Feyenoord financieel nog iets gezonder wordt, komt er hier vanzelf een prijs in zicht. Er zijn genoeg spelers waar nog rek in zit."

Financiële beperkingen deren Koeman niet. "Dat neem ik op de koop toe. Ik ben er bovendien altijd van op de hoogte geweest. De financiële situatie bij Feyenoord is inmiddels iets rooskleuriger. We kunnen nog steeds niet iedere speler halen die we willen. Maar daar schik ik me in. Het geeft andere mogelijkheden en uitdagingen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!