Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

El Akchaoui weg bij SC Heerenveen


10 december 2012 - Youssef El Akchaoui vertrekt in de winterstop bij SC Heerenveen. In goed overleg hebben beide partijen besloten het nog doorlopende contract per 1 januari 2013 te ontbinden, zo meldt Voetbal International.

De 31-jarige linksback is bezig aan zijn derde seizoen bij SC Heerenveen. Daarin kwam hij nauwelijks voor in de plannen van Ron Jans en dit seizoen Marco van Basten. Onder Van Basten speelde El Akchaoui zes Eredivisieduels. De voorgaande twee seizoenen werd hij tijdelijk verhuurd aan VVV Venlo en NAC Breda.

Met een transfervrije status hoopt El Akchaoui op een nieuw avontuur. 'Youssef was al langere tijd niet gelukkig bij ons, dus zijn we op zoek gegaan naar een passende oplossing', aldus technisch directeur Johan Hansma tegenover Voetbal International. 'Beide partijen kunnen leven met deze constructie.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!