Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Redt Merab Jordania AGOVV?


11 december 2012 - AGOVV weet vandaag waar het aan toe is. De Belastingdient heeft een faillissement van de club aangevraagd. Vandaag doet de rechtbank uitspraak. Vitesse en FC Twente volgen de ontwikkelingen op de voet.

Er is niet alleen een schuld van 400.000 euro aan de Belastingdienst, in totaal zou de schuld van AGOVV namelijk 2 miljoen euro bedragen. Een laatste reddingspoging zou te laat komen. Daarom lijkt volgens De Telegraaf de hoop gevestigd te zijn op Vitesse-eigenaar Merab Jordania.

Vitesse heeft nog een groot bedrag tegoed van AGOVV. Beide hebben een gezamenlijke jeugdopleiding maar het komt er op neer dat Vitesse de afgelopen jaren alles voorfinancierde. Vitesse wil via een woordvoerster geen commentaar geven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!