Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Positie McClaren wankelt niet


11 december 2012 - Steve McClaren hoeft zich geen zorgen te maken over zijn functie bij FC Twente. De afgelopen periode verspeelde de Tukkers de koppositie in de Eredivisie en werd het uitgschakeld voor de Europa League en KNVB Beker. Voorzitter Joop Munsterman wil geen drastische maatregelen nemen.

Munsterman stelt tegenover De Telegraaf: "Steve is onze headcoach, onze topmanager op voetbalgebied en dat gaat echt niet veranderen. Die gaan we echt niet ontslaan. Dat heeft ook helemaal geen zin. Dan stuur je iemand weg en komt er een ander, maar dat gaat echt niet helpen. Het contract van McClaren loopt nog anderhalf jaar door en we zijn van zins hem dat uit te laten dienen, zoals we dat altijd hebben gedaan. Behalve in het geval van Adriaanse, maar toen was er sprake van verstoorde arbeidsverhoudingen."

"Er is echt geen twijfel over McClaren", vervolgt Munsterman in gesprek met De Telegraaf. "Ik ben zeer tevreden over de trainer, want we staan wel gewoon tweede."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!