Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willie Overtoom verwacht winterse transfer


11 december 2012 - Willie Overtoom verwacht dat hij bezig is aan zijn laatste weken als contractspeler van Heracles Almelo. De middenvelder heeft over belangstelling niet te klagen.

"Die kans is wel groot, ja", aldus Overtoom in het Algemeen Dagblad. "Ik heb over belangstelling niet te klagen. Ik weet dat ik word gevolgd door Nederlandse clubs en dat er ook veel buitenlandse clubs zijn die me in de gaten houden. Maar Heracles moet er straks wel uitkomen met een mooie club. Als dat gebeurt, ben ik weg. Lukt dat niet, dan maak ik hier met alle plezier het seizoen af."

Overtoom is in het bezit van een aflopende verbintenis en gaf eerder al te kennen toe te zijn aan een nieuwe uitdaigng. De middenvelder groeide op in Nederland maar heeft zijn roots in Kameroen liggen. Onlangs maakte hij voor dat land zijn debuut voor het nationale team.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!