Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Interesse voor Miralem Sulejmani


12 december 2012 - Miralem Sulejmani lijkt Ajax in de winterstop te verlaten. De Servische buitenspeler is in Amsterdam op een zijspoor belandt nadat hij besloot z ijn contract niet te verlengen. Besiktas en Borussia Monchengladbach willen Sulejmani in januari aantrekken.

"We zijn op de hoogte van de belangstelling van Besiktas en Gladbach", aldus Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax in De Telegraaf. Met een mogelijke transfer voorkomt Ajax dat haar recordaankoop (16,25 miljoen euro) helemaal voor niets uit de Amsterdam ArenA loopt.

"Wanneer de clubs over de brug komen, zullen we er altijd uitkomen", gaat Overmars verder. "Dat is - denk ik - ook in het belang van Miralem. Als hij het komende half jaar wil voetballen tenminste. Hij komt niet voor in de technische plannen van trainer Frank de Boer en ik verwacht niet dat dit snel zal veranderen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!