Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord bedankt het Legioen


12 december 2012 - Feyenoord heeft haar trouwe legioenn bedankt met paginagrote advertenties in het Algemeen Dagblad en De Telegraaf. Op 12-12-12 spreken 12 prominente vertegenwoordigers van Feyenoord hun waardering uit voor het legioen (nummer 12).

Onder andere Mike Obiku, Jon Dahl Tomasson, Ben Wijnstekers, Jean-Paul van Gastel, Gaston Taument en Gerard Meijer bedanken de fans voor hun steun. Op een website is daarnaast nog een extra 'bedankvideo' ingericht. Interactief is er ook nog een spelelement aan toegevoegd.

In de advertentie: 'Vandaag is het 12.12.12 Voor Feyenoord staat 12 maar voor één ding: de 12e man. Geen speler zal ooit rugnummer 12 dragen. Het behoort toe aan het Legioen. Op hen kunnen we bouwen. In goede, maar zeker ook in slechte tijden. Dat betekent heel veel voor Feyenoord als club, en zeker ook voor haar spelers. Zij putten kracht uit de aanmoedigingen. Achterstanden werden omgebogen, voorsprongen succesvol verdedigd. Dankzij de 12e man. 12.12.12 is dé datum om het Legioen daarvoor te bedanken. Het is onze enige kans deze eeuw. Dus daarom, namens Feyenoord en alle spelers die ooit het Feyenoord-shirt droegen, het op dit moment dragen en hen die dat in de toekomst
nog zullen doen: LEGIOEN BEDANKT!'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!