Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pelle sluit langer verblijf bij Feyenoord niet uit


12 december 2012 - Graziano Pelle sluit een langer verblijf bij Feyenoord niet bij voorbaat uit. De Italiaanse aanvaller lijkt eindelijk iets van zijn kwaliteiten te laten zien. Nog nooit haalde Pelle zo'n doelpuntenmoyenne. Bij Feyenoord scoorde hij 11 keer in 12 duels.

Feyenoord huurt de aanvaller van Parma waar Pelle na dit seizoen nog drie jaar onder contract staat. Technisch directeur Martin van Geel acht de kans klein dat Feyenoord de Italiaanse aanvaller voor zich kan behouden maar zal altijd een poging wagen. "Dat de club mij langer wil houden, daaruit spreekt veel waardering", aldus Pelle in gesprek met Voetbal International. "Ik sta ervoor open, natuurlijk, want ik heb het fantastisch naar mijn zin bij Feyenoord."

"Maar het seizoen duurt nog lang en uit respect voor Parma en Feyenoord wil ik hier nog niet te veel over praten", vervolgt de sympathieke Italiaan. "Ik voel wel waardering van iedereen en zal niet vergeten dat Feyenoord mij de kans heeft gegeven mezelf op de kaart te zetten. Dus als de club samen met Parma en mijn zaakwaarnemers tot iets moois komt, neem ik dat serieus in overweging."

"De situatie is eigenlijk heel simpel: ik ben helemaal van Parma, want ik sta daar nog drie jaar onder contract", beseft hij zich. "Ik kan van alles van willen, maar bepaal niet helemaal zelf. Het enige dat ik wil, is dat Feyenoord op een of andere manier van mij profiteert. Of doordat ik langer blijf bij deze club, of door een prijs, óf een mooie eindklassering in de competitie. Ik ben dat Feyenoord verschuldigd, dat vergeet ik nooit."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!