Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel interesse in spelers Heracles


13 december 2012 - Heracles Almelo moet een vertrek van een van haar sterspelers vrezen. Er is veel belangstelling voor Willie Overtoom, Everton Ramos da Silva en Samuel Armenteros. Het drietal wil in Almelo niet verlengen waardoor Heracles alleen in de komende transferperiode nog iets aan de spelers kan verdienen.

Voorzitter Jan Smit bevestigde in De Telegraaf de belangstelling van met name Nederlandse topclubs in het drietal. Heracles zal echter geen uitverkoop houden. Smit: "Wij willen namelijk niemand verkopen. We hebben een goed team en hebben het financieel ook niet nodig. Alleen wanneer de club een redelijke en reële transfersom kan opstrijken en de speler een mooie stap kan maken, dan zijn er van beide kanten winnaars. Pas dan komen we tot zaken."

Na het drietal zou er ook interesse zijn voor Marko Vejinovic. Armenteros, Overtoom en Everton willen in ieder geval graag een stap omhoog maken. Bosz: "Of ze daar klaar voor zijn weet ik niet. Ze hebben voetbaltechnisch de potentie, maar bij een topclub komen andere dingen kijken. Met de druk omgaan bijvoorbeeld. Hier is het nog een kwestie van mogen, daar is het moeten. Hier komt er altijd weer een volgende wedstrijd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!