Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wil kleinere selectie


13 december 2012 - FC Twente wil het aantal spelers in de eerste selectie graag inperken. Een aantal spelers mogen in januari wanneer de transfermarkt weer opent de club verlaten. Het gaat onder andere om Nicky Kuiper, Tim Cornelisse, Denny Landzaat en Peter Wisgerhof.

Met name Nicky Kuiper en Tim Cornelisse hebben geen uitzicht op speelkansen. FC Twente werkt dan ook mee aan een transfer terwijl een vertrek van Denny Landzaat en Peter Wisgerhof bespreekbaar is. Volgens De Telegraaf is Wisgerhof niet van plan te vertrekken. De voormalig aanvoerder wil het seizoen in Enschede netjes afmaken.

Eerder werd al duidelijk dat FC Twente de Belgische verdediger Dedryck Boyata terug zal sturen naar Manchester City. FC Twente huurde de Belgisch jeugdinternational voor een half jaar van The Citizens. De club had de mogelijkheid om Boyata voor een extra half jaar te huren maar zag daar van af.

FC Twente voelt niets voor het vervroegd terughalen van Joshua John. De buitenspeler maakt op huurbasis een uitstekende indruk voor Deense FC Nordsjaelland, vorige week scoorde hij nog in de Champions League tegen Chelsea. John gaf eerder ook al aan graag het seizoen in Denemarken te willen afmaken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!