Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wil door met Toby Alderweireld


13 december 2012 - Ajax wil graag door met Toby Alderweireld. De Belgisch international heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2014 maar AJax wil graag met hem om de tafel om te praten over een nieuwe verbintenis.

De 23-jarige Alderweireld wordt geregeld gescout door Engelse clubs. Wanneer Ajax er niet in slaagt Alderweireld langer aan zich te binden dan lijkt een zomerse transfer aanstaande. Op die manier kan Ajax een transfervrij vertrek van Alderweireld voorkomen.

"Een voordeel is dat wij als oud-spelers weten wat er in hen omgaat", zegt directeur voetbalzaken, Marc Overmars, in het Algemeen Dagblad. "We kennen het spel dat er wordt gespeeld. We hebben een goed contact met de zaakwaarnemer van Christian Eriksen en gaan binnenkort met Sören Lerby om de tafel over onder andere Toby Alderweireld."

"Toby voelt zich steeds beter bij de leidinggevende rol die hij nu heeft. Voor mijn komst heeft hij een aanbod om zijn contract te verlengen naast zich neergelegd. Voor hem is er geregeld interesse vanuit Engeland. Toch gaan wij ook met hem nog praten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!