Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman droomt van Barcelona en Oranje


15 december 2012 - Ronald Koeman hoopt in de toekomst nog eens te werken bij FC Barcelona of bondscoach van het Nederlands te worden. Dat verklaarde de huidige trainer van Feyenoord in gesprek met De Tleegraaf.

Koeman verlengde onlangs zijn contract bij Feyenoord tot de zomer van 2014, het contract van bondscoach Louis van Gaal loopt die zelfde zomer af na het WK in Brazilie. Dat is echter niet te reden waarom Koeman tot die tijd verlengde. Koeman: "Wat voor mij bepalend is bij Feyenoord of ik plezier houd en uitdagingen bij deze club blijf zien."

"Natuurlijk wil ik nog een keer bij Barcelona terechtkomen. Ik ben in mijn Ajax-periode een keer benaderd toen Laporta president werd. De club nam toen contact met Ajax op, maar Ajax wilde geld hebben als ik zou gaan. Ik vond het jammer, maar kon Ajax ook wel begrijpen. Toen werd Frank Rijkaard coach van Barcelona. Het blijft voor mij de mooiste club van alle clubs waar ik ooit heb gespeeld. In alle opzichten."

FC Barcelona is geen obsessie meer dan Oranje. "Het is ook prachtig om het Nederlands elftal een keer te leiden op een groot eindtoernooi."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!