Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap werkt mee aan transfer van Jansen


15 december 2012 - Ondanks een doorlopend contract tot juli 2014 mag Anco Jansen bij De Graafschap vertrekken. Meerdere clubs, waaronder PEC Zwolle, volgen de vleugelspits.

Jansen tegenover Omroep Gelderland: "Ik kan wel weg willen, maar heb een contract en dat weet ik hartstikke goed. Maar De Graafschap heeft gezegd mee te willen werken als er een goed bod komt van een mooie club. Daar heb ik over gesproken met ze. Dus dat is prima. Of Zwolle interesse heeft? Weet ik niet. Ik heb zelf niets gehoord."

"Concreet is er niets en pas dan kunnen we gaan nadenken of iets slim is om te doen of niet", stelt technisch manager Roland Vroomans in gesprek met Omroep Gelderland. "Wij willen een van onze betere spelers natuurlijk niet zo maar kwijt. Zeker niet na zo'n wedstrijd als vanavond. Hij heeft aan mij gevraagd hoe het mechanisme werkt. Daar heeft hij ook recht op en die uitleg heb ik hem gegeven."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!