Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax stuurt drie talenten naar Almere City


17 december 2012 - Ajax gaat de banden met Almere City aantrekken. De Jupiler League-club kan rekenen op de komst van een drietal spelers uit Amsterdam.

Het gaat om Gino van Kessel (19), Joeri de Kamps (20) en Sven van Nieuwpoort (19). In Almere treffen ze Fred Grim die vorig jaar nog trainer van Ajax A1 was. Van Kessel verruilde pas afgelopen zomer AZ voor Ajax nadat hij voor de A1 van AZ maar liefst 25 keer scoorde in de Eredivisie voor A-junioren.

Voor De Kamps, die zijn contract bij Ajax kan verlengen tot de zomer van 2016, wacht een tweede kans. In januari 2011 werd hij al eens door Frank de Boer bij de eerste selectie gehaald. Fysieke ongemakken wierpen de middenvelder toen terug. Nu kan hij zich via Almere City opnieuw bewijzen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!