Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Adam Maher wil nog steeds weg bij AZ


18 december 2012 - Afgelopen zomer lonkte een vertrek van Adam Maher. In een interview met NuSport gaf Maher te kennen graag te willen vertrekken bij AZ. Uiteindelijk tekende de middenvelder een sterk verbeterde overeenkomst in Alkmaar. Opvallend in dat perspectief.

"Dat is overal fout geïnterpreteerd", stelt Maher nu in De Telegraaf. "Ik heb niet bijgetekend, ik heb niet verlengd. Het contract is alleen opgewaardeerd. De einddatum is gelijk gebleven: 2015. Als je van vaste waarde bent en een van de besten, moet je niet als een van de minderen verdienen, maar kom je in aanmerking voor een opwaardering. Het ging om afspraken die waren gemaakt en later dan toch zijn nagekomen. Daar is besproken en is nu klaar."

Er is niets veranderd in de ambities van Maher. "Als er een mooie club komt, sta ik er voor open. Ik heb nog steeds dezelfde ambities als eerst. De toekomst ziet er voor mij ook hetzelfde uit. Ik blijf tot nu toe tot de winter hier. Dan kijk ik wel verder hoe het loopt." Mogelijk heeft Maher zijn laatste wedstrijd in Alkmaar gespeeld. Er zou belangstelling zijn. "Dan moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. Maar als het goed is, zou dat zomaar kunnen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!