Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Matavz scoort twee keer tegen Rijnsburgse Boys


18 december 2012 - PSV is de eerste topclub die zich heeft geplaatst voor de laatste acht van de KNVB Beker. Dick Advocaat greep het duel tegen Rijnsburgse Boys aan om een groot aantal basiskrachten te sparen en jonge spelers speelminuten te geven.

PSV won het duel in Rijnsburg met 0-4. Al na vier minuten opende Manolev op fraaie wijze de score. Na 22 en 26 minuten spelen tilde Tim Matavz de score na 0-2 en 0-3. Dat zou ook de ruststand zijn tussen de Zaterdag Topklasser en de koploper in de Eredivisie.

Na rust zou alleen Kevin Strootman nog tot scoren te komen. Opvallend omdat PSV kans op kans kreeg. De score had dan ook heel wat hoger moeten uitvallen. Een overtreding van Van Ooijen in de eigen zestien leverde geen tegendoelpunt op. Schet wist de toegekende strafschop niet te verzilveren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!