Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel interesse voor Guyon Fernandez


19 december 2012 - Guyon Fernandez hoeft zich geen zorgen te maken over zijn voetbaltoekomst. Die ligt weliswaar niet bij Feyenoord waar hij nog onder contract staat maar er is veel belangstelling van andere clubs uit de Eredivisie.

Fernandez raakte eerder dit seizoen zijn plaats bij Feyenoord kwijt. Vervolgens kwam hij ook niet als invaller meer binnen de lijnen. Trainer Ronald Koeman geeft de voorkeur aan Pelle, Cisse en Achahbar. NAC, NEC en Willem II hebben volgens het Algemeen Dagblad belangstelling.

Feyenoord heeft een voorkeur voor een verkoop boven een verhuur. De 26-jarige Fernandez sluit ook een buitenlands avontuur niet bij voorbaat uit. Mogelijk dat Fernandez niet eens meer afreist met Feyenoord naar het Spaanse Marbella. In de winterstop speelt Feyenoord daar onder andere een oefenwedstrijd tegen Club Brugge.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!