Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles in slotfase langs NAC Breda


19 december 2012 - NAC Breda moest vandaag in de slotfase buigen voor Heracles Almelo. Lange tijd leek er in Breda verlengd te moeten gaan worden na een 1-1 stand. In de slotfase sloeg Heracles toe en boekte het een 1-3 overwinning.

Alex Schalk had NAC Breda na ruim een kwartier spelen nog wel op voorsprong gezet. Nog voor rust werd die stand ongedaan gemaakt. Geoffrey Castillon, door Heracles dit seizeon gehuurd van Ajax, nam de treffer voor zijn rekening. Dat zou ook de ruststand zijn.

Lange tijd leken beide teams af te stevenen op een verlenging. Toch ging het voor NAC Breda nog helemaal mis. Samuel Armenteros ('83) en Everton ('88) haalden de trekker in de slotfase over. Daarom mag Everton net als vorig jaar nog dromen van de bekerfinale in De Kuip.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!