Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Huntelaar gaat verlengen bij Schalke


20 december 2012 - Klaas Jan Huntelaar staat op het punt zijn aflopende contract bij Schalke 04 niet te verlengen. De 29-jarige aanvaller wil zekerheid en is van plan zijn contract met drie of vier jaar te verlengen.

Constructieve gesprekken tussen zaakwaarnemer Arnold Oosterver, voorzitter Clemens Tönnies en algemeen directeur Horst Heldt vonden volgens De Telegraaf reeds plaats. Er was zelfs al sprake van een aanbod. Huntelaar heeft daar een tegenvoorstel op gedaan. De international hoopt nog voor zijn vakantie naar Curaçao de champagne te kunnen ontkurken.

Lange tijd leek Huntelaar te verkassen naar de Engelse Premier League. Nu kiest Huntelaar echter toch voor zekerheid, zowel in sportief als sociaal opzicht. Huntelaar wist eerder niet door te breken bij Real Madrid en AC Milan maar werd vorig seizoen wel topscorer van de Bundesliga.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!