Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax ontmoet Steau in Europa League


20 december 2012 - Medio mei wordt de Europa League finale gespeeld in de Amsterdam ArenA. Ajax hoopt natuurlijk op een finale in eigen stadion. De volgende ronde is in ieder geval haalbaar. Ajax treft in de eerste knockout fase namelijk Steau Boekarest.

Ajax begint de knockoutfase tegen Steau Boekarest met een thuiswedstrijd. Dat is een meevaller voor de Amsterdammers want het had als nummer drie van de Champions League ook Chelsea, Liverpool, Benfica of Olympische Lyon kunnen loten. De wedstrijden tegen de Roemeense topclub staan voor 14 en 21 februari op het programma.

Wanneer Ajax deze ronde weet te overleven dan treft het bij de laatste zestien de winnaar van Sparta Praag - Chelsea. Deze ronde staat voor 7 en 14 maart op de rol. Ook dan zou Ajax beginnen met een thuiswedstrijd.

Het leukste affiche is de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Olympique Lyon.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!