Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verhoek tipte Mulder over penalty Kum


21 december 2012 - Erwin Mulder was woensdagavond de grote held bij Feyenoord. In de penaltyserie was de doelman doorslaggevend. Eenmaal had hij geluk met een bal op de paal, maar de doelman wist ook drie keer zelf een strafschop te stoppen.

Een van de strafschoppen kon Mulder stoppen op aanwijzingen van Wesley Verhoek. De buitenspeler kende kende SC Heerenveen-verdediger Chris Kum nog uit hun gezamenlijke periode bij ADO Den Haag. Mulder in De Telegraaf: "Wesley en ik hadden contact over grote afstand. Hij wees mij de hoek aan waar Kum zou schieten. Ik wachtte lang en koos toen die hoek. Het klopte allemaal."

De duels in Friesland tegen SC Heerenveen zijn voor Mulder speciaal, twee jaar geleden overleed zijn vader. Dat is Mulder niet vergeten: "Ik denk, of ik hoop, dat hij het allemaal gezien heeft. Het is lastig te benoemen, maar kennelijk heeft Heerenveen uit iets bijzonders. Eerst verloor ik voor die wedstrijd mijn vader, afgelopen mei vierde ik in hetzelfde stadion dat we de tweede plek veroverden en nu maak ik dit succes mee in de beker. Weer bij Heerenveen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!