Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles legt twee aanvallers vast


21 december 2012 - Heracles Almelo heeft vandaag de komst aangekondigd van een tweetal aanvallers. Dat lag in lijn der verwachting. Jaroslav Navratil (20) maakte tijdens een stageperiode al een goede indruk, terwijl Oudenaarde gisteren al repte over een akkoord met Heracles over Mathias Schamp (24).

Jaroslav Navratil (20) wordt voor een half jaar gehuurd van FK Viktoria Zizkov. Heracles Almelo kan wanneer hij bevalt de optie lichten om de aanvaller voor drie seizoenen vast te leggen. Voor Schamp betaalt Heracles een transfersom aan KSV Oudenaarde. De 24-jarige buitenspeler tekende in Almelo een contract tot de zomer van 2015 met een optie voor nog eens een seizoen.

Directeur Nico-Jan Hoogma op de website van Heracles: "Het gaat hier om twee talentvolle aanvallers die zich bij ons kunnen doorontwikkelen. We spelen op deze manier alvast in op de toekomst, want het is geen geheim dat er veel belangstelling is voor een aantal van onze spelers."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!