Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wil zich in winterstop verder versterken


22 december 2012 - Om ook na de winterstop een rol van betekenis te spelen in de Eredivisie hoopt Vitesse-coach Fred Rutten op versterkingen. Bij voorkeur moet er in elke linie een speler bijkomen zo meldt het Algemeen Dagblad.

Het eerste elftal van Vitesse zit boordevol kwaliteit maar als een van de huidige basiskrachten wegvalt dan is er een probleem. Vitesse zou dan ook graag in elke linie een nieuwe speler willen verwelkomen. Jeffrey Bruma is de voornaamste kandidaat om de defensie te komen versterken. De verdediger wil zijn plaats bij Jong Oranje veiligstellen en in zijn tweede seizoen bij Hamburg (op huurbasis van Chelsea) heeft hij geen basisplaats.

Door de goede verstandhouding tussen Vitesse en Chelsea moet dat gaan problemen opleveren. Andere geïnteresseerde clubs zouden al zijn afgehaakt omdat Vitesse zich heeft gemengd. Voor Bruma betekent een half jaar bij Vitesse speelminuten en de zekerheid dat hij wordt opgenomen in de selectie van Jong Oranje voor het Europees Kampioenschap volgend jaar zomer in Israël.

Voor het middenveld worden nog geen namen met Vitesse in verband gebracht. Voor de aanvalslinie is Samuel Armenteros (Heracles Almelo) nadrukkelijk in beeld. De aanvaller heeft een aflopend contract in Almelo en kan dan ook voor een zacht prijsje worden opgehaald. Vitesse ziet in Armenteros de aanvaller die Bony tijdens de Afrika Cup kan vervangen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!