Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buitenlandse interesse voor Peter Bosz


22 december 2012 - De goede resultaten van Heracles Almelo worden ook in het buitenland in de gaten gehouden. Al enkele seizoenen weet Peter Bosz met een beperkt budget optimaal te presteren. Dat heeft de interesse gewekt van een aantal buitenlandse clubs.

Het Japanse Omiya Ardija is het meest concreet. De 49-jarige Bosz wordt gezien als de ideale nieuwe trainer. Bosz kent in Japan al enige bekendheid doordat hij aan het einde van zijn actie loopbaan actief was voor JEF United. Ook uit Franse competitie (Evian) en uit de Duitse Bundesliga is er volgens De Telegraaf belangstelling.

Peter Bosz heeft in Almelo nog een contract tot de zomer van 2014. De oefenmeester heeft echter ook een clausule waardoor hij voor een 'bescheiden bedrag' uit het Polman Stadion kan vertrekken. Heracles Almelo hoopt dat het niet zo ver gaat komen en dat Bosz nog lang als trainer actief blijft.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!