Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV bijna rond met Hiljemark


22 december 2012 - PSV zou op het punt staan om Oscar Hiljemark aan te trekken, dat meldt Voetbal International. De jonge Zweedse middenvelder zal in januari de selectie van PSV komen versterken.

PSV is dichtbij een akkoord met IF Elfsborg over een transfersom. Die zou ruim 2,2 miljoen euro bedragen. De zaakwaarnemer van de 20-jarige Hiljemark, Carl Fagher, verwacht geen problemen meer: 'Ik verwacht geen obstakels meer. We zijn een paar details verwijderd van een akkoord. Ik verwacht dat Hiljemark in januari naar PSV vertrekt.'

Hiljemark was eerder al in Eindhoven op bezoek. Dat deed de middenvelder ook al bij Anderlecht en Olympique Nice. Bij PSV had hij na een gesprek met technisch directeur Marcel Brands en trainer Dick Advocaat het beste gevoel. Hiljemark moet in Eindhoven in de toekomst Mark van Bommel gaan opvolgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!