Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Vitesse stalt Chanturia in Vladikavkaz'


22 december 2012 - Giorgi Chanturia verruilt Vitesse in januari voor FK Alania Vladikavkaz, dat meldt NuSport. De Russische club zal de Georgische buitenspeler tot het einde van het seizoen van Vitesse huren.

Chanturia was vorig seizoen nog zeker van een basisplaats. Met de komst van Fred Rutten was het echter gedaan met Chanturia. De Georgische aanvaller zit zelfs geregeld op de tribune in Arnhem. Vitesse ziet toekomst in Chanturia maar speelminuten zijn noodzakelijk om zijn ontwikkeling niet te stoppen.

Alania Vladikavkaz is terug te vinden op de vijftiende plaats in de Russische Premjer Liga. Chanturia zal met zijn nieuwe club dan ook moeten vechten tegen degradatie. Eerder werd in Russische media ook Royston Drenthe met de club in verband gebracht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!