Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alex Pastoor: 'Conboy is een recidivist'


23 december 2012 - Alex Pastoor vindt het niet toevallig dat Kevin Conboy zaterdag tegen zijn derde rode kaart van het seizoen aanliep. "Hij is een recidivist", aldus de trainer van NEC tegenover Omroep Gelderland over zijn eigen speler. "We gaan hier ernstig over praten. Het was een volkomen terechte prent."

Conboy kreeg de kaart al in de eerste helft, waardoor NEC lange tijd met tien spelers in Den Haag tegen ADO moest aantreden. "Na rust waren we voetballend desondanks beter dan ADO." De rode kaart was volgens Pastoor doorslaggevend voor het negatieve resultaat. "Al begonnen we slecht aan de wedstrijd. En toen stonden we nog met z'n elven." NEC verloor het treffen in Den Haag met 2-0.

Het gesprek tussen de trainer en de Deense voetballer gaat op korte termijn plaatsvinden. "Maar niet voor Kerst", aldus de oefenmeester tegenover Omroep Gelderland. "Dat het op deze manier niet langer door kan gaan met Kevin was voor mij al duidelijk. En nu doet hij het weer." Pastoor kondigt dus maatregelen tegen Conboy aan, maar wilde zaterdagavond niet in detail treden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!