Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Siem de Jong blijft Ajax trouw


24 december 2012 - Siem de Jong blijft Ajax trouw. Een transfer in januari sluit De Jong uit. De Jong is na het vertrek van Jan Vertonghen afgelopen zomer de aanvoerder van de Amsterdammers.

"Ik ga er van uit dat deze groep bij elkaar blijft", aldus De Jong in het Algemeen Dagblad. "Natuurlijk praat ik met jongens en Ajax doet er alles aan om deze selectie bijeen te houden. Kijk, iedereen heeft een goed gevoel en wil kampioen worden." Een winterse transfer sluit De Jong al uit. "Dat kun je als aanvoerder niet maken."

Siem de Jong speelt dit seizoen zowel aanvallende middenvelder als ook als spits. Die rol vulde hij afgelopen zondag nog in tegen FC Utrecht. De Jong kon niet voorkomen dat Ajax in de Domstad met 0-0 gelijk speelde en daarmee averij opliep in de titelstrijd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!