Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fans hoeven niet te vrezen: Pelle maakt seizoen af


24 december 2012 - De fans van Feyenoord hoeven niet te vrezen dat Graziano Pelle in januari zal terugkeren naar Parma, dat verklaarde technisch directeur Martin van Geel in gesprek met RTV Rijnmond. De Italiaanse aanvaller scoorde dit seizoen al 14 keer in evenzoveel wedstrijden.

De 27-jarige aanvaller is bij Feyenoord bezig aan zijn beste seizoen van zijn loobpaan. Pelle is na Dirk Kuyt de eerste speler die met 14 goals de winterstop in ging. Afgelopen weekend scoorde de aanvaller nog twee keer tegen FC Groningen (2-1).

'Ik wist dat het tegen Groningen lastig zou worden voor mij. Het was de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft en daardoor waren we in de voorhoede misschien een beetje moe. De kansen die ik zou krijgen moest ik geconcentreerd zijn om te scoren. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb,' vervolgt Pellè die nu hoopt een rol te spelen in de titelstrijd. 'We staan slechts een paar punten achter. Als we zo doorgaan weet je nooit wat er kan gebeuren.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!