Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fraude bij transfer Filip Kostic


24 december 2012 - Bij de transfer van Filip Kostic naar FC Groningen afgelopen zomer is fraude gepleegd. Bij het Servische Radnicki 1923 zijn door het Servische ministerie van Binnenlandse Zaken drie officials opgepakt.

Volgens De Telegraaf werd de helft van de transfersom van 1,25 miljoen euro die FC Groningen betaalde door het drietal achterover gedrukt. De drie officials die nu zijn aangehouden zijn vicevoorzitter Nebojsa Vasiljevic, algemeen secretaris Darko Stojanovic en voetbalmakelaar Zoran Pavlovic. Het ministerie heeft hun in hechtenis genomen vanwege illegaal handelen en machtsmisbruik. Overigens is Pavlovic een makelaar met een FIFA-licentie.

Directeur Hans Nijland reageerde in De Telegraaf verrast over de aanhouding van Pavlovic. Nijland: "Wij doen wel vaker zaken met hem. Hij heeft destijds ook bemiddeld bij de transfer van Dusan Tadic. Hij is dé voetbalmakelaar in Servië. Een heel aardige, flamboyante kerel."

Nijland vervolgt: "Zaken doen met landen als Servië gaat altijd wat anders, dus wij doen dat altijd zo zorgvuldig mogelijk. We checken al bij de Belastingdienst, want je wilt je vingers niet branden. De transfer is door ons keurig afgehandeld met alle benodigde facturen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!