Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Wesley Sneijder op weg naar Tottenham'


25 december 2012 - Wesley Sneijder staat voor een overgang van de Serie A naar de Premier League. Volgens diverse bronnen waaronder ESPN verruilt de international op zeer korte termijn Internazionale voor Tottenham Hotspur. De Spurs zouden maar liefst 15 miljoen euro voor de middenvelder neertellen.

In Milaan is Sneijder op een zijspoor beland. De middenvelder heeft het beste contract bij Inter en daar wil de clubleiding graag van af. Sneijder kon kiezen om een sterk verlaagd contract te tekenen waarbij hij in 4 jaar net zo veel zou verdienen als nu in 3 jaar. Onderhandelingen werden hierover al snel afgekapt en dat betekende dat Sneijder niet meer voor Inter speelde.

Nu lijkt Sneijder uit Milaan te vertrekken. De oud-speler van Real Madrid en Ajax werd de voorbije periode aan een groot aantal clubs gelinkt waaronder AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United en zelfs Schalke 04. Tottenham Hotspur lijkt echter de volgende halte te gaan worden in de loopbaan van de 29-jarige Sneijder.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!