Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spartak ontkent toenadering richting De Boer


25 december 2012 - Afgelopen week stelden Marc Overmars en Frank de Boer dat Spartak Moskou hen had benaderd voor een overgang van De Boer naar Rusland. De Russische topclub lacht deze berichten weg, het is zelfs heel verbaasd dat Ajax claimt dat Spartak contact had gelegd.

De Boer stelde in De Telegraaf dat hij bij Spartak Moskou zes miljoen euro netto per jaar zou verdienen. Een bedrag waar hij bij Ajax jaren over zou moeten doen. De Boer gaf aan dat geld niet doorslaggevend was en zijn gevoel bij Ajax nog steeds uitstekend is.

Manager Valeri Karpin van Spartak Moskou in Sovsport: "Ik werd verrast door het bericht dat ik als voormalig algemeen directeur Frank de Boer zou hebben benaderd. Vervolgens las ik zelfs iets over het salaris dat hij hier zou ontvangen. Ik kon niet anders dan sarcastisch glimlachen. Laat ik duidelijk zijn: wij hebben in elk geval niet met Frank de Boer gesproken."

Karpin verwacht dat er een 'tussenpersoon' in het spel is geweest. "Aan de vooravond van het nieuwe jaar zou ik de collega's van Ajax en andere clubs graag mee willen geven om nauwkeurig te zijn bij het onderhandelen met andere partijen. Het moet duidelijk zijn voor wie ze werken, zodat je erachter kunt komen of ze ook de bevoegdheid hebben om namens andere clubs te onderhandelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!