Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord weken zonder Ruben Schaken


27 december 2012 - Feyenoord moet het langere tijd stellen zonder Ruben Schaken. De buitenspeler gaat vandaag onder het mes vanwege liesklachten. Hierdoor staat de dertigjarige aanvaller ruim zes weken buitenspel.

Schaken haalde het einde van de eerste seizoenshelft op zijn tandvlees. De buitenspeler kampt zowel links als rechts met een liesbreuk. Daar wordt vandaag in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam iets aan gedaan. De tweevoudig international staat hierdoor dus wel een tijdje buitenspel.

Trainer Ronald Koeman moet het tegen Ajax (uit), FC Twente (thuis), Willem II (uit), AZ (thuis) en PEC Zwolle (uit) doen zonder Schaken. Ook mist de aanvaller het bekertreffen met PSV op 30 januari in Eindhoven. Ook Terence Kongolo staat voorlopig nog buitenspel met een knieblessure.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!