Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Ridder denkt nog niet aan terugkeer


27 december 2012 - Steve de Ridder verruilde in de zomer van 2011 De Graafschap voor Southampton. Vorig seizoen werkte hij met The Saints zijn duels af in de Championship, dit seizoen gaat het veel minder goed. De Ridder maakte pas afgelopen weekend zijn debuut in de Premier League.

"Het deed enorm deugd om mijn debuut te kunnen maken", zegt Steve De Ridder over zijn invalbeurt tegen Sunderland tegenover het Belgische Sporza. "Ik was niet ontevreden over mijn prestatie en daarom was ik zo ontgoocheld dat ik er tegen Fulham niet bij was. Ik had ook goeie feedback gekregen."

"We hebben een enorme kern van 30 of 35 spelers. Maar dan nog, ik ben goed bezig en ik heb bewezen dat ik iets kan leveren dat de anderen niet hebben. Ik was verrast over mijn niet-selectie en ik zal ook uitleg vragen aan de coach. Toen de coach in het begin van het seizoen zijn kern van 18 koos, had ik een liesblessure, maar dat mag geen excuus zijn. De club heeft enkele enorme aankopen van 10 en 15 miljoen euro gedaan. Die moeten de voorkeur krijgen in het begin van het seizoen, dat is normaal.

De Ridder vervolgt tegenover Sporza: "Maar ik heb mijn plaats in de kern van 18. Mijn nieuwe doel is nu om basisspeler te worden in de Premier League. Ik moet blijven werken op training. Daar zie ik elke dag dat de anderen niet beter zijn dan ik. Ik zit dicht bij de kern."

"Natuurlijk denk ik na over mijn toekomst. Ik besef dat ik een keer echt aan spelen moet toekomen", gaf De Ridder toe. "Er is belangstelling vanuit Nederland, België en topclubs uit de tweede klasse in Engeland. Southampton wil me niet laten gaan, omdat de club in mij gelooft. En ik ben ook een betere speler geworden."

"Ik speel nu in Engeland en dat is toch hét voetballand. Iedereen wil hier spelen. Ik heb een aantal mogelijkheden om mijn carrière hier voort te zetten en daar moet ik eens goed over nadenken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!