Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente waagt opnieuw poging voor Coelho


28 december 2012 - FC Twente heeft opnieuw zijn zinnen gezet op de komst van Jaja Coelho. De 26-jarige aanvaller was in januari 2012 ook al dichtbij een overgang maar koos toen op het laatste moment voor het Braziliaanse Internacional.

Nu wil FC Twente ondanks deze negatieve ervaring toch in zee met Coelho. Opnieuw moet een huurperiode de komst van Coelho mogelijk maken. De 1.90 meter lange aanvaller is inmiddels al in Enschede op bezoek geweest. In de Grolsch Veste legde Coelho ook een aantal medische testen af. In afwachting van een eventuele transfer verblijft de Braziliaan in Belge.

FC Twente hoopt Coelho volgende week donderdag, wanneer het de trainingen weer hervat, te kunnen verwelkomen op de training. Het management van Coelho: "De komende dagen gebeurt er niets, omdat de kantoren bij Al-Ahli (de club uit Dubai waar Coelho onder contract staat, red.) dicht zijn. Begin januari moet er duidelijkheid komen. Alle partijen hebben de intentie om er dit keer uit te komen, maar het moet allemaal nog wel gebeuren", aldus zijn zaakwaarnemer Mame Amirov in De Telegraaf.

Een struikelblok is mogelijk opnieuw het financiële plaatje. Al-Ahli denkt aan een forse vergoeding als huursom. Er is ook opnieuw belangstelling van andere clubs.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!