Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nuytinck: 'Heel tevreden over eerste half jaar'


28 december 2012 - Bram Nuytinck verruilde afgelopen zomer NEC voor Anderlecht. In Brussel groeide de jeugdinternational uit tot een steunpilaar. Nuytinck speelde in de groepsfase van de Champions League en staat met Anderlecht bovenaan in de Jupiler Pro league. Dat smaakt naar meer.

"Ik kan heel tevreden zijn over mijn eerste half jaar", aldus Nuytinck in gesprek met het Belgische Sporza. "De keuze voor Anderlecht heeft geweldig uitgepakt. Het was voor mij een droom om in de Champions League te spelen. Dat is gelukt, maar het is enorm jammer dat we niet door de poulefase kwamen. Het zat er in."

De 22-jarige Nuytinck wil nu ook doorpakken met Anderlecht. Nuytinck: "Ik hoop voor 2013 op een titel, nog meer goed voetbal en persoonlijk hoop ik mij te kunnen blijven verbeteren. Als het doorgaat zoals 2012 is geëindigd, zal ik heel blij zijn."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!