Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oud-bestuurders verenigd in Dutch Sports Councils


28 december 2012 - Voormalig topbestuurders uit het Nederlandse voetbal stellen hun kennis en expertise beschikbaar voor clubs, sportbonden en andere organisaties. Een groot aantal 'voetbalbobo's' zoals Jorien van den Herik en Harry van Raaij hebben hun medewerking al toegezegd.

Rob Jansen, directeur van managementbureau Sport Promotion, heeft het initiatief genomen om een groot aantal oud-bestuuders te verenigen in de Dutch Sports Councils (DSC). Op deze manier blijft de kennis en ervaring behouden voor de sport. De expertise zal zonder winst-oogmerk worden aangeboden en is ook inzetbaar voor andere sporten.

Onder andere de voormalige voorzitters van Feyenoord (Jorien van den Herik), PSV (Harry van Raaij), SC Heerenveen (Riemer van der Velde) en Ajax (Arie van Os) doen mee aan het initiatief. Dat geldt ook voor Karel Aalbers (Vitesse), Hans van Delft (NEC), Serve Kuijer (Roda JC), John Peek (NAC), John van Ringelenstein (ADO) en Jan Vullings (Willem II). Jan-Willem van Dop, oud-directeur van Feyenoord en FC Utrecht, zal alles gaan coördineren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!