Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Overbodige Lasnik op proef bij SV Ried


28 december 2012 - NAC Breda verschaft zichzelf mogelijk alsnog investeringsruimte zonder dat het haar sterspeler Gudelj verkoopt. De overbodige Andreas Lasnik is namelijk op proef bij SV Ried.

Een terugkeer van de Oostenrijkse middenvelder naar eigen land lonkt. De 29-jarige middenvelder werd door NAC Breda in 2011 transfervrij overgenomen van Willem II. Waar hij in Tilburg indruk maakte met 9 goals in het seizoen dat Willem II degradeerde kon hij in Breda minder imponeren. Dit seizoen speelde hij zelfs slechts 6 duels, elke keer als invaller.

Volgens BN De Stem is NAC Breda dan ook bereid mee te werken aan een transfer. Met het vrijgekomen geld zou NAC Breda alsnog haar voorhoede kunnen versterken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!