Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC hoopt op komst Bonevacia


29 december 2012 - Roda JC heeft zijn zinnen gezet op de komst van Roly Bonevacia, dat meldt De Limburger. De 21-jarige middenvelder is overbodig bij Ajax en heeft in Amsterdam nog een contract tot het einde van het seizoen.

Vorig seizoen speelde Bonevacia op huurbasis bij NAC Breda. Na zijn terugkeer in Amsterdam werd al snel duidelijk dat er voor hem geen plaats was in de selectie van Frank de Boer. Bonevacia werkt zijn wedstrijden af bij de beloften. Roda JC wil hem daar nu van verlossen.

De Limburgers hopen Bonevacia tot het einde van het seizoen te huren van Ajax. Vervolgens zou er een tweejarig contract in Kerkrade voor hem klaarliggen. 'Het klopt dat we in vergevorderde onderhandeling zijn met Roly én Ajax', zegt algemeen directeur Marcel van den Bunder in De Limburger.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!