Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV lang zonder Luciano Narsingh


1 januari 2013 - Het seizoen van Luciano Narsingh is voorbij. De aanvaller blijkt op 22 december tegen NAC Breda een zware knieblessure te zijn opgelopen.

Na de laatste wedstrijd van PSV in de Eredivisie in 2012 ging Narsingh op vakantie. Bij terugkomst kwam uit een controle naar voren dat de rappe buitenspeler zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. Daarmee is Narsingh 7 tot 9 maanden uit de roulatie. PSV heeft het nieuws nog niet bevestigd, Narsingh liet het weten via zijn Instagram account.

Eerder dit seizoen liep Ola Toivonen eveneens een zware blessure op. De Zweeds international scheurde een van zijn hamstringpezen af. Verwacht wordt dat Toivonen pas weer in april inzetbaar is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!